Недалеко від Мелітополя, вночі 3 вересня, сталася НП. За 20 кілометрів від міста в Херсонському напрямку розстріляли два автобуси.

Про це повідомляє портал "Наше місто".

Так, стало відомо, що вночі два вантажних автобуси рухалися з Каховки в бік Маріуполя. На дорозі із засідки першу машину розстріляли з автомата. Водій, який отримав поранення, встиг натиснути на гальма і буквально випав з машини. Невідомі зрешетили мікроавтобус з донецькими номерами.


В результаті події постраждав водій мікроавтобуса, чоловік 1993 народження і житель Маріуполя. Медики швидкої екстреної допомоги уточнили, що 27-річний чоловік отримав вогнепальне поранення правого ліктьового суглоба, а також поранив обличчя об розбите скло. Зараз він знаходиться в лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у четвер, 28 серпня, під Харковом розстріляли автобус з пасажирами. Народний депутат Ілля Кива припустив, що в цьому замішані полк "Азов" і "Національний корпус".

Як повідомляє портал " Знай.ua» 30 Липня Нацкорпус змусив плакати журналістів у Києві.

Також " Знай.ua " писав, що що після нападу на депутата "ОПЗЖ"був виставлений ультиматум:"вимагає Очистити Одесу".