Стало відомо про те, що в Запоріжжі невідомі масово крадуть домофон. Виривають з коренем і ховаються з місця злочину.

Таким чином, повідомляється, то відповідні фотографії були опубліковані в мережі місцеві жителями будинків, які постраждали.

Інцидент стався на вулиці Козачій в Олександрівському районі Запоріжжя. У темний час доби невідомі зловмисники вирішили демонтувати домофон, який був встановлений в одних з дверях під'їзду.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Місцеві кажуть, що він був вирваний з корнет, і поки жителі зберуть гроші на новий і встановлять його, кожен може стати жертвою домашніх злодіїв.

Мешканці будинку звернуться в компанію, де купували домофон раніше, щоб вони внесли той Ви чорний список. Завдяки цій функції, домофон стане марний.

При цьому, варто відзначити, що в Запоріжжі почастішали такі випадки. Тільки за серпень було вкрадено 52 Домофони. Поліція ніяк не може знайти злодіїв.

З початку року вкрали близько 125 домофонів, і злодіям за це загрожує 8 років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, продавці авто масово обманюють українців: навіть досвідчений водій може потрапити на" вудку " нової афери.

Як повідомляв Знай.иа, шахрай втерся в довіру до київського професора і розжився на дві квартири.

Знай.иа писав, "кришував ринки України і Росії", - в поліції розповіли, чим загрожує смерть злодія в законі Лоту Гулі.