Стало відомо про те, що в Запоріжжі промишляє занадто чорний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях.

Таким чином, повідомляється, що мабуть, чоловік, який ходить і жебракує по місту, зрозумів, що чесність повинна була бути понад усе. Ходить він по площі Університетській.

Своїх намірів він не приховує - прямо каже, що вирішив зібрати грошей собі на алкоголь. Навіть з радістю погодився, щоб перехожі його сфотографували. Так даний знімок і виявився в мережі.

У соцмережах відразу ж послідувала реакція на такий спосіб "заробітку": люди жартома просили номер карти любителя алкоголю, і дякували хоча б за чесність, а не за старі" звичні " способи випросити грошей в підземному переході.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на центральному ринку Мелітополя практично кожен день можна побачити жінку середніх років, яка збирає "на церкву".

На які потреби і якого саме храму не уточнюється. З атрибутів у неї висить на шиї коробочка з іконкою, а темний одяг викликає асоціації з чернечим оздобленням, пише "Риа Мелітополь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві нахабна жебрак ткнула ф * К в обличчя пасажирам метро- " Допоможіть на квиток додому"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів заполонили безхатченки-просять милостиню і лякають дітей, копам плювати

Також «Знай.иа " писав, що Франківчани дали бездомному гроші на хліб, а він спустив все на горілку і впав у " кому"