Стало відомо про те, що винуватець страшної аварії, яка сталася в Запорізькій області, в якій загинули дві людини, як виявилося, начальник поліції. І він намагається спустити" зам'яти " справу.

Таким чином, повідомляється, що аварія сталася на трасі Харків-Сімферополь зовсім поруч з смт Степногірськ. Трапився даний інцидент в неділю, 5 вересня, повідомлення про аварію в поліцію надійшло близько 16.00.

Зіткнулося два автомобілі: Mazda CX " і "Шевроле". В результаті аварії автомобіль "Шевроле" загорівся.

У транспортному засобі знаходилися 27-річний водій і 25-річний пасажир. Вони не змогли вижити, і від отриманих травм померли на місці. Як розповідають близькі, удар був такої сили, що одній молодій людині, буквально, відірвало голову.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А чи вдасться відмазатися від причетності до аварії співробітнику правоохоронних органів - покаже час.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Чернівцях поліцейські розслідують автопригоду, під час якої загинула неповнолітня. На пішохідному переході водій легкового Seat на смерть збив 15-річну дівчинку.

Як передавати в обласному управлінні Нацполіції, смертельна аварія сталася 6 вересня на проспекті Незалежності.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Львів'янину роздробило кістки у кривавій аварії, сестра благає про допомогу: "воюємо зі смертю"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню-кривава трагедія приголомшила Україну

Також портал " Знай.ІА " писав, що В Україні водіїв змусять здавати на права повторно: в чому причина і кому світять іспити