Стало відомо про те, що в Запорізькій області чоловік вирішив вчинити самогубство прямо в залі суду.

Таким чином, повідомляється, що в Якимівці, що в Запорізькій області, 52-річний чоловік наклав на себе руки в залі суду. Він номом розрізав собі живіт. Про це повідомив інформаційний портал Факт.

Він і його цивільна дружина судилися через житло. Жінка намагалася виписати його звідти, але, той продовжував доводити свою правоту. Так справа дійшла і до суду.

у суді чоловік вирішив накласти на себе руки, фото: скрін з відео

Між чергового засідання між ними загорілася сварка, після чого чоловік вдарив собі ножем у живіт, і побіг на жінку. Добігти він не встиг, і впав прямо біля її ніг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місце відразу ж викликали бригад "швидкої" допомоги, і госпіталізували його з травмою в лікарню, але, врятувати його не вдалося, так як він втратив близько трьох літрів крові.

Пронести зброю в зал суду йому допоміг зламаний металошукач. Охоронця в приміщенні також немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Києві п'яні психи жорстоко побили священика після інсульту: "Бог простить"

Також портал " Знай.ІА " писав, що "Морквяне" ДТП відібрало життя водіїв: тонни овочів по трасі, розгублені люди бігають в паніці

Також портал " Знай.ІА " писав, що Попередьте близьких: як шахраї за новими схемами наживаються на довірі українців