Дика історія сталася в Мелітополі. Двоє озброєних чоловіків напали на 81-річну пенсіонерку.

Чоловіки заштовхали жінку в будинок і відібрали все, що у неї було - 1 тисячу гривень. Як тільки злочинці втекли, постраждала побігла до сусідки, просити про допомогу. Та зателефонувала "102", повідомляє прес-служба Нацполіції.

Пенсіонерка встигла запам'ятати прикмети одного з грабіжників. Начальник Мелітопольського відділу поліції за описом зрозумів, про кого йде мова: на обліку у нього якраз перебував раніше судимий злочинець, який вийшов на свободу в лютому 2020 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обох грабіжників затримали вже за годину. Особа другого все ще встановлюється: чоловік заявляє, що він громадянин Молдови і перебуває в Україні нелегально.

Зовсім недавно Україну сколихнула новина про те, що на популярному єгипетському курорті сталося згвалтування 5-річної дівчинки з України. Однак, мати малятка, як не дивно, намагалася приховати причину травм на тілі дитини. У Міністерстві закордонних справ України розкрили нові подробиці трагедії.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що під Запоріжжям розстріляли автобус з людьми, кілер сидів у засідці: крики і кров по всій дорозі

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові озвірілий контролер з пістолетом напав на чоловіка з інвалідністю, автобус очманів

Також портал "Знай.ua" писав - мільйони евакуйованих, скасовані авіарейси і закриті магазини: скажений тайфун може знищити цілу країну.