У Запорізькій області відпочинок компанії на березі Дніпра перетворився на трагедію. Про це розповіли в прес-службі поліції Запорізької області.

Повідомляється, що 10 вересня, близько 07:00 ранку в поліцію надійшло повідомлення про те, що на березі Дніпра, біля спортивно-оздоровчого комплексу було виявлено тіло чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

По прибуттю поліцейські оглянули тіло і виявили на ньому сліди насильницької смерті — колоті рани в районі грудної клітини.

В ході слідчих дій правоохоронці змогли встановити особу загиблого. Ним виявився місцевий житель 1977 року народження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

поліція, Фото ілюстративне: Facebook поліція Запорізької області

За даними правоохоронців компанія з чотирьох осіб вирішила відпочити на березі Дніпра розпиваючи спиртні напої. В один момент між відпочиваючими виникла сварка, в результаті чого дружина потерпілого 1979 року народження і його знайомий, який раніше мав судимість, 1980 року народження завдали йому смертельні поранення за допомогою шампура.

За даним фактом відкрито кримінальну справу згідно з п.12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Чоловіка потерпілого та його товариша затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

поліція, Фото ілюстративне: Facebook поліція Запорізької області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві нахабна банда волоцюг обчистила жінку, соцмережі в люті

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Умані схопили агресивних хасидів з Харкова

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині маршрутка на швидкості збила 8-річну принцесу, дівчинка поспішала в інтернат