Стало відомо про те, що ГЕІ Запорізької області затримали порушника, і виявили у нього міну.

Таким чином, повідомляється, що разом зі співробітниками правоохоронних органів, ГЕІ затримали місцевого жителя, який за допомогою пили «Урал» робив запаси на зиму.

Він пили дерева поруч із селом Новостепнянське, що в Запорізькому районі.

Затримали порушника й знайшли...міну Інспектори ДЕІ Запорізької області, разом із правоохоронцями, виявили громадянина,...

Geplaatst door Державна екологічна інспекція України op Maandag 14 september 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За фактом порушення був складений протокол, а потім, трохи пізніше потрібно буде підрахувати суму збитків, яку чоловік завдав лісі.

Під час виконання всіх цих дій, співробітниками правоохоронних органів була знайдена міна, яка там лежить, найімовірніше з часів війни. На місце довелося викликати саперів, які і зайнялися цим питанням.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Прикарпатті депутат сільської ради разом зі спільниками довгий час займалися нелегальною вирубкою лісів. Про це розповіли в прокуратурі Івано-Франківської області.

Слідство встановило, що, депутат сільської ради, який також працює майстром лісу, і двоє його спільників-лісничий і помічник сприяли незаконній вирубці дерев на території, яка була їм ввірена. В результаті цих дій вони заподіяли збитки державі на суму понад 1 млн 200 тис.грн.

Нагадаємо, що Павло Блавацький, дослідник університету Монпельє, провів дослідження, в якому довів, що схильність до корупції і зайва вага мають зв'язок між собою.

Як повідомляв портал "Знай.иа", розлючені кияни готують Миколі Тищенку "законну розправу".

Також, "Знай.иа" писав, що у Дніпрі Новий міст понівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою.