Стало відомо про те, що в Запоріжжі на зупинці був знайдений труп чоловіка. Поліція почала шукати зловмисника.

Таким чином, повідомляється, що тіло чоловіка з ножовим пораненням виявили на зупинці в Дніпровському районі міста Запоріжжя.

Сталося це вночі середи, 16 вересня. У прес-службі ГУ Національній поліції Запорізької області повідомили про дану подію.

Ближче до півночі на зупинці громадського транспорту на вулиці Бородінській був знайдений труп чоловік з сильними ножовими пораненнями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пізніше була з'ясована особа жертви. Ним виявився 29-річний хлопець.

Співробітники правоохоронних органів також встановили особу вбивці. Це зробив 45-річний місцевий житель. Зловмисника зараз розшукують.

Було відкрито кримінальну справу за частиною 1 статті 115, в якій йдеться про умисне вбивство. Поки що подробиць більше не повідомлялося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі суд виніс вирок нелюду, який підпалив кохану-горіла живцем і благала про пощаду

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті підліток влаштував криваву різанину в магазині-медики не врятували молодого чоловіка

Також «Знай.иа " писав, що На Прикарпатті підліток жорстоко вбив стареньких діда з бабусею: "Стало нудно"