Стало відомо про те, що в Запоріжжі мужня мешканка отримала орден.

Таким чином, повідомляється, що орден був наданий обласним рад. Зінаїда Галчинська депутат Запорізької міської ради. Близько 15 років тому вона створила громадську організацію інвалідів «переможемо рак». Жінка сама зуміла перемогти цю хворобу.

На святковому заході в четь 15-річчя створення організації, Зінаїді Гальчинській був вручений орден За заслуги перед Запорізьким краєм.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Подякою обласної ради відзначена діяльність всієї організації, члени якої допомогли не одній сотні жінок, які перенесли онкологічну операцію, повернутися до активного повноцінного життя.

Ці мужні жінки пережили всі труднощі і приносять користь для всього міста і області.

Зінаїда Миколаївна каже, що їх особлива гордість-реабілітація після мастектомії в басейні. За цей час до активного життя вдалося повернути кілька сотень жінок, що є особливим приводом для гордості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.иа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.иа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться