Стало відомо про інцидент з педофілом у місті Запоріжжя. Відправили під домашній арешт.

Таким чином, повідомляється, що батьки тепер бояться відпускати своїх дітей одних на вулицю. 58-річний житель міста Мелітополь, який був затриманий поліцією за розбещення дітей, чекатиме суду на «свободі».

Суд міста Мелітопользбрав запобіжний захід для нього. У найближчі два місяці він буде сидіти на домашньому арешті.

Сусіди розповіли, що зараз він перебуває на відпочинку у одного з родичів. Стався даний інцидент ще 22 серпня, на проспекті 5-річчя Перемоги. Неадекват обманом заманив двох десятирічних дівчаток до себе додому.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Його потім швидко знайшли і затримали. Дії були кваліфіковані потім відразу за двома статтями Кримінального кодексу.

Сусіди педофіла твердять, що той і зовсім не перебуває під домашнім арештом, а відпочиває на морі, - пише MLTPL.city. Мешканці будинку, будучи під враженням від події, тепер бояться випускати дітей на вулицю.

Нагадавши, Знай писав, що головного лікаря будинку дитини в Ізмаїлі Віктора Проценка звинуватили в розбещенні підопічних сиріт від 5 до 7 років.

Також Знай повідомляв, що у Львові педофіл, який чіплявся до 14-річного підлітка виявився пастором.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові викладача кіношколи "CamOn School" звинувачують у розбещенні дітей.