У місті Пологи співробітники СБУ затримали організоване злочинне угруповання, яке займалося вимаганням грошей і викраденням людей. Про подробиці події розповідає прес-служба відомства.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в центрі Пологів Запорізької області відбулося затримання злочинного угруповання, в яке входило четверо жителів Пологівського району. Всі учасники банди були раніше судимі за тяжкі злочини.

Як вдалося з'ясувати співробітникам СБУ, учасники угруповання штучно провокували конфлікти на побутовому грунті. Після цього, погрожуючи фізичною розправою і псуванням майна, вимагали у місцевих жителів грошові кошти, за нібито "вирішення конфлікту". Якщо ж жертви відмовлялися платити, то учасники банди починали погрожувати, а в деяких випадку викрадали "боржників".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема, силовикам вдалося задокументувати факт вимагання злочинним угрупуванням від місцевого жителя 420 тисяч гривень. Учасники банди були затримані в центрі Полог.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст. 189 КК України вирішується питання про повідомлення затриманим підозри та обрання запобіжного заходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мелітополі любителя маленьких дівчаток відпустили під " домашній арешт".

Як повідомляв портал Знай.иа, три студенти-іноземці згоріли живцем у Запоріжжі.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі чоловік розкидав щурячу отруту поруч з дитячими майданчиками.