У Запорізькій області, в Молочанську сталася аварія, в результаті якої потрібна допомога 7-річній дівчинці.

За інформацією волонтерки Злати Некрасової, мама з донькою їхали на скутері і врізалися в стовп. Жінка не впоралася з керуванням, пише "Акцент".

Мама з дочкою знаходяться в реанімації, дитина у важкому стані, дитину готують до операції. За словами медиків, на операцію потрібно близько 20 тисяч гривень.

У родичів постраждалих таких грошей немає.

Як стало відомо пізніше, то виявилося, мати була сильно п'яною в момент ДТП. Це підтвердили в пресслужбі поліції Запорізької області.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

19 вересня близько 19 години трапилася ДТП з постраждалими в місті Молочанськ Токмацького району.

Правоохоронці встановили, що жінка-водій мопеда «Honda Dio» 1989 року народження, рухаючись по вулиці Педенка в місті Молочанськ, не впоралася з керуванням, виїхала з межі проїжджої частини та скоїв наїзд на бетонний паркан.

"В результаті аварії жінка і її малолітня дочка 2013 року народження з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню. Стан дівчинки залишається важким. За даними медичного обстеження, в крові жінки-водія виявлено 2,2 проміле алкоголю",- повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Транспортний засіб вилучено. Розпочато досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події з проханням звернутися за телефонами: (098) 084-62-24, (097) 962-32-95 або 102.

Стан дівчинки залишається важким, дитина знаходиться в комі, на операцію потрібна велика сума.

Реквізити для допомоги :
БФ «емоція»
Карта Приват Банку
5169330522219952
Призначення платежу « "Благодійна допомога".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові маршрутка збила наречену Холодницького, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Прикарпатті трагічно загинув син героя Небесної Сотні, який сів у сльозах: "ТАТО покликав на небеса"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі відкритий люк на дорозі "угробив" відразу чотири авто-позбулися " ніг " за секунду