Стало відомо про те, що в Запоріжжі на зупинках промишляє п'яний і напівголий збоченець. Батьки побоюються за своїх дітей.

Таким чином, повідомляється, що інцидент був знятий в космічному мікрорайоні на вулиці Європейській, на зупинці. Так, на лавці розлігся напівголий чоловік, який на очах у всіх почав себе задовольняти. При цьому, він був у стані алкогольного сп'яніння.

На зауваження оточуючих людина ніяк не реагував. Як кажуть городяни, чоловік місцевий. Наступного разу городян закликають до порядку, і побачивши подібної картини просять викликати патрульних.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Харкові п'яний чоловік побив вагітну співмешканку і її матір. Після цього неадекват розгромив автомобіль таксі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про це повідомили очевидці в Харківському телеграм-каналі ТРУХА..

Повідомляється, що інцидент стався в будинку по вул.Владислава Зубенка, 52.

"Місцевий житель Дмитро поїхав зозулею: побив вагітну співмешканку, потім її маму, яка приїхала на допомогу, потім дісталося і таксисту", - розповіли свідки інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.иа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео