Стало відомо про те, що в Запоріжжі завівся зловмисник, який побив жінку. Поліції абсолютно немає діла до цього.

Таким чином, повідомляється, що чоловік без причини побив жінку Валентину, і не відчуває абсолютно своєї провини.

У мережі опублікували ролик, який був знятий практично відразу після того, що сталося, і можна помітити дивну поведінку зловмисника. Найімовірніше він був у стані алкогольного сп'яніння.

Жінку екстрено госпіталізували в п'яту міську лікарню, а ось чоловіка відвезли у Вознесенське відділення поліції.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все б нічого, але бабуся відмовилася писати заяву на свого племінника, який її побив, і залишила все на самоплив.

Тобто неадекватний садист просто буде розгулювати по місту, без докорів сумління. Зараз його закрили на десять днів

Залишається сподіватися, що заява все ж буде написано,

У пабліку Запоріжжя новини написали, що жінка перебуває в неврології, у неї великі гематоми і поламані ребра, однак, також з'явилося повідомлення, що вона померла в лікарні. Поки що немає інформації, яка офіційно це підтвердить.

Нагадавши, Знай повідомляв, що депутат від "європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила новини про стан побитого Володимира Балуха. Колишнього кримчанина і в'язня кремлівських казематів ввели в медикаментозний сон після того, як його побили в Києві невідомі. Зараз його стан змінився і медики збираються привести депутата до тями.

Також Знай писав, що на Хмельниччині від COVID-19 помер військовий.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині померла вчитель і директор Школи в селі Рекшин Бережанського району Оксана Заєць.