Стало відомо про те, що на Кічкасі, що в Запоріжжі, безслідно зник підліток. Ніхто не знає де він і як з ним зв'язатися.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів, рідні, а також всі небайдужі намагаються розшукати підлітка, який пішов з дому кілька днів тому.

Досі невідомо, де він зараз знаходиться.

Петрову Олексію Станіславовичу зараз 12 років, а пропав він у Заводському районі міста Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зріст хлопчика приблизно 140 сантиметрів, він худорлявої статури, а також у нього темне волосся.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження школяра, прохання повідомляти на спецлінію «102 " або за номерами: (050) 724-09-60, (067) 983-58-82.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Дніпром розшукували двох хлопчиків. Вони пішли зі школи і не повернулися додому.

Таким чином, повідомляється, що в місті Кам'янське без причини пропали два підлітки - 11-річний Таранов Богда і 13-річний Демидов Сергій. Вони пішли зі школи і вже більше доби про них не було нічого відомо. Про це повідомили в поліції.

Трохи пізніше, стало відомо, що хлопців все ж вдалося знайти. Це допоміг зробити небайдужий пасажир маршрутки. Чоловічий голос повідомив, що зараз їде в маршрутці з правого на лівий берег міста разом з хлопцями.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.