Стало відомо про те, що буде боротися на крісло мера в Запоріжжі. Вибори вже зовсім скоро.

Таким чином, повідомляється, що в Україні вже стартував виборчий процес з проведення місцевих виборів. Вони заплановані на 25 жовтня, і будуть проведені вони за новим Виборчим кодексом.

І ось, інформаційний портал 061 дізнався, хто вже вступив в гонку, і може стати майбутнім світом міста.

Олеся Крамаренко (Політична партія «За Майбутнє»). Народилася вона 18 вересня 1982 року в Луганській області. Закінчила університет у Запоріжжі за спеціальністю»журналістика". Була помічником депутата Віктора Плита, а в 2017 році заснувала громадську організацію «Дзиґа». На місцеві вибори Крамаренко йде з гаслом " Прозора Політика. Прозоре повітря"»

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Своїми заслугами вона не хвалюся, однак, на офіційній сторінці в мережі Facebook указаний, що " Олеся Крамаренко зі своєю командою змусила місцеву владу придбати мобільну еколабораторію.

Юрій Ружин « " Радикальна партія Олега Ляшка») - народився 27 березня 1972 року в місті Запоріжжя. Був депутатом Запорізької обласної ради, а також займався підприємницькою діяльністю. У 2015 році Ружин минути до обласної ради від» Радикальної партії Олега Ляшка " і очолив однойменну фракцію. На даний момент він входити до депутатської комісії з питань будівництва, транспорту, зв'язку, паливно-енергетичного комплексу.

З цілей на вибори, він бачить основні проблеми у сфері медицини, екології, а також інфраструктури.

Елла Слепян (Політична партія " Наш край»)

Слепян повторювати тези партії "Наш край" про сталий розвиток, оновлення мережі медичних та освітніх закладів, чисте довкілля, інфраструктуру для активного розвитку підприємництва та комфорт.

Вона каже, що йде на вибори для того, щоб захистити і розвинути громади, і забезпечиш високі стандарти життя для простих людей.

Валерій Прозапас (ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «європейська солідарність») - народився 7 липня 1977 року в Запоріжжі. Закінчив місцевий університет.

Кандидат виділивши 5 напрямків, над якими збирається працювати, якщо буде обраний мером: ефективне використання можливостей децентралізації, зміна підходів в управлінні ЖКГ, системне вирішення екологічних проблем, створення умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій, а також безпека городян.

Нагадаємо, що Пальчевський разом з киянами організував мітинг через екологічну ситуацію на Дарниці

Як повідомляв портал " Знай.ІА" , студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського

Також, " Знай.ІА " писав, що розлючені українці прийшли до Зеленського, немає сил терпіти