Стало відомо про те, то в Запоріжжі жителі знову почали скаржитися на пил у повітрі.

Таким чином, повідомляється, що за минулу добу було зареєстровано перевищення рівня пилу в повітрі. У Запоріжжі це одна з основних проблем, на яку всі завжди скаржаться. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі.

Всього, в понеділок, 21 вересня було проведено 78 досліджень вмісту забруднюючих речовин в повітрі. Проводилися такі досліди відразу на декількох адресах в Запоріжжі.

Так, по вул. рекордна, 27 фахівці зафіксували перевищення концентрації пилу, яка становила:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

- дрібнодисперсного пилу PM2, 5 - 135 мкг / м3, що в 5,4 рази вище рекомендованої ВООЗ середньодобової концентрації-25 мкг / м3;

- дрібнодисперсного пилу РМ10-145 мкг / м3, що в 2,9 разів вище рекомендованої ВООЗ середньодобової концентрації 50 мкг / м3.

В результаті, з'ясувалося, що кількість пилу в повітрі в деяких районах Запоріжжя в п'ять разів перевищує норму, що є досить небезпечним для здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 11 вересня для всієї України: не поспішайте діставати пальто і парасольку

Як повідомляв портал "Знай.иа", у вересні Землю атакує найпотужніша магнітна буря

Також, "Знай.иа" писав, що курорти під Запоріжжям накрив найпотужніший шторм