У Запоріжжі підліток-велосипедист потрапив у ДТП, внаслідок чого отримав травми хребта. Про подробиці події розповідає прес-служба обласного центру екстреної медичної допомоги в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 24 вересня, на перехресті вулиць Кріпосна і Гоголя в місті Запоріжжя. 15-річний хлопець на велосипеді врізався в легковий автомобіль. На жаль, без травм не обійшлося - на місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка госпіталізувала потерпілого.

У хлопця діагностували закриту травму поперекового відділення хребта, травму правого колінного суглоба.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Більше про подробиці події інформації немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові городян закликають допомогти встановити особу велосипедиста, який покинув місце ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Городоцькій, біля цирку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Також Знай.иа писав, що у селі Чудей (Чернівецька область) сталася ДТП внаслідок якої водій наїхав на пішохода. Малолітня дівчина зараз знаходиться в лікарні.