Стало відомо про те, що в Запоріжжі дитина впала в колодязь з висоти. Він сильно травмований.

Таким чином, повідомляється, що в службу «101» надійшла інформація про те, що в Комунарському районі міста Запоріжжя, на вулиці Сладській постраждала дитина.

Близько 18:00 маленький впав у колодязь. На місце відразу ж викликали бригаду рятувальників, і з помиють мотузки і сходи його вдалося витягнути. Хлопчику всього дев'ять років.

Як виявилося, у нього закрита черепно-мозкова травма, і зараз він лежить в місцевій лікарні. Його життю нічого не загрожує, а лікарі бажають все, щоб він відчував себе добре.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Франківщині жінка провалилася в колодязь. Про це розповіли в прес-службі ДСНС Івано-Франківської області.

Сталося це ще в другій половині серпня. До Служби порятунку " 101 " надійшло повідомлення про те, що в селі Конюшки Рогатинського району чоловік впав у колодязь.

На місце виклику вирушили співробітники відділення Державної пожежно-рятувальної частини №16 міста Рогатин.

По прибуттю вони з'ясували, що в приватному господарстві, в колодязь, глибина якого становить 4 метри, впала жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у неділю, 16 серпня, в селі Ожидів Львівської області, місцеві жителі знайшли 32-річну жінку, яка впала і потонула в колодязі.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Київській області пізно ввечері 5 серпня під час чищення каналізаційної ями парами газів отруїлися чотири людини

Також, "Знай.иа" писав, що у Дніпрі, поліцейські провели операцію з порятунку чоловіка, який застряг у мазутній ямі.