Стало відомо про те, що над Запоріжжям була відображена величезна Веселка. Галерея очевидців тепер переповнена різними фото.

Таким чином, повідомляється, що якщо вірити стародавнім грекам, то це символ моста між Землею і небесами.

Незважаючи на те, що весь день в місті спостерігалася похмура погода, над небом Запоріжжя все ж зійшла яскрава Веселка, яку можна було побачити з будь-якого Коли міста.
Місцеві жителі почали ділитися відзнятими фотографії на своїх сторінках в соціальних мережах. Найкраще вона була видна саме в Хортицькому районі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цікаво знати, що найчастіше Веселка виникає вранці і ввечері. Щоб вона змогла сформуватися, сонячне світло повинен потрапити в дощову краплю під кутом приблизно 42 градуси. Тому опівдні побачити її майже неможливо.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі жителі одного з житлових масивів помітили унікальне явище – гало. Відповідним кадром поділилася Марія Олейнікова у Facebook-спільноті " САМАРСЬКІ ПРОСТОРИ - Ігрень, Одинківка, Ксенівка, Рибальське".

У четвер, 27 серпня, жителі житлового масиву Ігрень стали свідками унікального явища – гало. Більш того, дане явище городяни змогли зняти на камеру і показати користувачам мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі конструкції залізнично-автомобільного мосту почали поступово зникати.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів.