Стало відомо про те, що в Запоріжжі почали закривати ДК, де займаються сотні дітей. Їм тепер не буде куди піти після школи.

Таким чином, повідомляється, що ДК розташовується в Дніпровському районі. У зв'язку з важким фінансовим становищем, Палац культури «ЗТЗ» закривається. Як повідомила Ганна Алдухова, відбудеться це вже в четвер, 1 жовтня.

Автор публікації повідомляє, що діти залишилися без гуртків, а дорослі без робочих місць. При цьому, там займалося близько 700 осіб.

#немолчу Очень жаль такое ДК и закрыли ! Дети остались без кружков и тренера без рабочих мест ! К сожалению под...

Geplaatst door Inna Aldyhova op Vrijdag 25 september 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні ці діти будуть хитатися вулицями!",- пише Інна Алдухова.

Оприлюднено було і повідомлення адміністрації заводу для орендодавців ДК»ЗТЗ".

Нагадаємо, що за словами мера Києва, Віталія Кличка з 1 жовтня закривати всі загальноосвітні школи і дитячі садки не будуть. Ця інформація виявилася фейковою.

"Ходять чутки, що, з 1 жовтня місто збирається закрити навчальні заклади на карантин. Це неправда!",- написав Кличко.

Він також зазначив, що надалі заклади для дітей будуть працювати за "певним регламентом", тобто, класи і школи будуть закривати тільки в тому випадку, якщо знайшли зараженого коронавірусом.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України".

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".