Стало відомо про ДТП, яке сталося в Запоріжжі. За кермом автомобіля був підліток.

Таким чином, повідомляється, що три людини загинуло в страшній аварії на Запоріжжі. Автомобіль на швидкості врізав у дерево і перекинувся. У цей момент за кермом був п'ятнадцятирічний хлопець, 15 років. У нього, відповідно, немає водійських прав.

Про це повідомляти сайт обласного управління Нацполіції.

Аварія в Запоріжжі, фото: Національна поліція
Аварія в Запоріжжі, фото: Національна поліція

Сталося все це в місті Пологи близько восьмої години вечора по вулиці магістральній. Їхав автомобіль "Cherry", і раптом, водій не впорався з керуванням.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Удар був настільки сильним, що дві людини відразу ж загинули на місці.

Серед них був дорослий чоловік і сам водій, п'ятнадцятирічний хлопець. Також, по дорозі в лікарню помер ще один пасажир, йому було 39 років.

Четвертий пасажир зараз перебуває в лікарні під наглядом лікарів.

Водієм виявився хлопець 2005 року народження. Відповідно, водійського посвідчення у нього немає і керувати автомобілем йому заборонено. У поліції розслідуватимуть те, що трапилося за статтею 286 — порушення правил дорожнього руху.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем у палаючій машині згоріло три студенти. Два автомобілі врізалися в стовп на величезній швидкості. Це призвело до загоряння однієї з них. Саме в ній були студенти, які так і не змогли вибратися.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів. Двоє з них загинули на місці інциденту, ще одного у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто. В результаті аварії загинули 22-річний водій і 34-річний пасажир.