Стало відомо про те, що на запорізькому вокзалі величезний павук-вовк розполохав пасажирів. Страшна Знахідка.

Таким чином, повідомляється, що величезна самка павука з десятками дітей на спині прогулялася по тротуару поруч з приміським вокзалом Запоріжжя-2. Її сфотографував і виклавши у Мережу археолог і завідувач Науковою бібліотекою заповідника Хортиця В'ячеслав Зайцев.

Багатодітна мати тарантул Христя з павучатами на спині - роблять променад запорізьким асфальтом. І вам гарного...

Geplaatst door Zaitsev Viacheslav op Maandag 28 september 2020

Перехожі з побоюванням проходили повз, і боялися багатодітну матір. Тому, всі очевидці намагалися обходити її.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, в такий спосіб павучиха піклується про своє потомство, яке самостійно не може добути їжу. Іноді її діточок на спині настільки багато, що у неї на виду залишаються лише голова.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з початку 2019 року в Україні вже зареєстрували другий випадок захворювання малярією, і знову у Львові. Цього разу місцевий житель підхопив небезпечну інфекцію під час відпочинку на Філіппінах.

Жителя Львова госпіталізували 23 січня. Лікарі оцінюють його стан як середнього ступеня тяжкості.

Нагадавши, що робити якщо вкусив павук: слушні поради від доктора Комаровського.

Як повідомляв "Знай.иа", страшне захворювання вже в Києві: укус комара може занести паразита, який виросте у вас під шкірою.

Також "Знай.иа" писав, що що робити при укусі шершня: Перша допомога.