Стало відомо про те, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Таким чином, повідомляється, що в Хортицькому районі Запоріжжя юнаки вирішили познущатися над дорослим чоловіком. Про це повідомив інформаційний портал «Перший Запорізький».

Хулігани обмотали жертву скотчем, після чого кинули в нього підпалену петарду. Природно, що вона вибухнула.

Всі свої дії вони зняли на камеру, і опублікували на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

По кадрах можна помітити, що потерпілий був у стані алкогольного сп'яніння, і ніяк не реагував на те, що відбувається.

У поліції також поки що ніяк не прокоментували даний інцидент. Залишається чекати офіційних коментарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Кривому Розі намагаються привернути увагу соціальних служб до долі двох підлітків. Гуляють з бездомними і курять.

Мешканка Кривого Рогу через соціальні мережі звернулася до городян та соціальних служб, щоб привернути увагу до двох підлітків, які намагаються здаватися старшими.

Повідомлення про це з'явилося в пості Marina Marina в соціальній мережі Facebook. Ці підлітки вважають, що вони вже дорослі, підбирають бички, курять, а також кидають у літніх людей камінням.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.иа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео