Стало відомо про те, що в Запоріжжі знайшли 12-річну дівчинку з Херсонської області. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що дівчинку шукали близько трьох днів. Дванадцятирічна Бурдун Аліна Олександрівна поїхала з п'ят Сивацьке, що в Херсонській області, ще в суботу, 26 вересня.

Вона їхала в село Громова, що знаходиться в тому ж районі, але додому так і не повернулася.

Глава групи пошуку людей в Запорізькій області Олександр Курени написав, що дівчинку бачили в місті Запоріжжя на вулиці Руставі в компанії дорослого хлопця.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місцеві ЗМІ дізналися, що дівчина могла бути в Запоріжжі у знайомих. По сліду вдалося знайти дитину на вулицях міста. Вчитися, як виявилося, їй зовсім не хотілося, хотіла бути самостійною.

До повноліття Аліна житиме з бабусею, її все ж повернули додому, і провели з нею виховну бесіду.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Білій Церкві, під Києвом, пропала дівчинка. Її шукає все місто.

Білоцерківський відділ поліції оголосив у розшук 16-річного підлітка Дарину Томкович.

У понеділок, 28 вересня, дівчинка самостійно покинула Центр СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «Злагода». До цих пір вона не повернулася.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.