Стало відомо про те, що митрополит Лука закликав запорожців не відсиджуватися в тилу. З такою заявою він виступив у зв'язку з найближчими місцевими виборами.

Таким чином, повідомляється, що митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука виступив зі зверненням у зв'язку з майбутніми місцевими виборами.

Митрополит УПЦ МП Лука
Митрополит УПЦ МП Лука

Він каже, що вперше українці обиратимуть голів та депутатів місцевих рад але оновленим нормам виборчого законодавства, а це велика відповідальність. Вибори пройдуть вже 25 жовтня. Про це повідомив інформаційний портал Репортер.

Це важливо, тому що результати голосування сформують склад місцевої ради, від якого залежить рівень нашого життя найближчі кілька років. Тому потрібно зробити правильний вибір

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Митрополит каже: «Найважливішим критерієм є ставлення людини до нашої Української Православної Матері-Церкви на чолі з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм. Якщо кандидат-людина Церковна, яка бере участь в житті Церкви, не повстає проти неї, за нього можна з чистою совістю віддати свій голос».

При цьому, він зазначає, що все сказане ним - не політична агітація, а лише заклик підтримати право вільно відвідувати церкву і сповідувати віру.

Нагадавши, Знай писав, що кандидати на посаду мера вже зареєструвалися. У Тернополі вже відомі 10 кандидатів, які претендують на крісло Сергія Надала. Портал пропонує читачам дізнатися, хто є хто.

Також Знай розповідав, що артист Юрій Ткач і його дружина розповіли, як вони підтримали Віктора Гевко в його бажанні балотуватися в мери Тернополя.

Нещодавно Знай передавав, що представник ВО "Свобода" і його багаторічний функціонер Леонід Бицюра вийшов з рідної партії.