Стало відомо про те, що в Запорізькій області карета швидкої допомоги застрягла в багнюці, поки їхали на виклик.
Таким чином, повідомляється що карета "швидкої допомоги" застрягла в багнюці поки їхала до пацієнта в Оріхівському районі Запорізької області. Про це повідомили з ГУ ДСНС України.

Сталося це рано вранці в п'ятницю, 2 жовтня. Близько 8: 30 прийшло повідомлення в Службу порятунку про те, що на вулиці Луговій в селі Новоданилівка, карета з лікарями прямувала на виклик, однак, вони застрягли в багнюці, і не можу самостійно вибрати звідти.

Рятувальники за допомогою троса, а також пожежної-рятувальної автомобіля витягли транспортний засіб, і відбуксирували на проїжджу ділянку дороги.

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав, і все закінчилося благополучно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи. І ось, вже в мережі почали з'являтися фотографії, як вона почала провалюватися. Хто відповідатиме за це-поки що невідомо. Також, не було ще й офіційних коментарів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому». На опублікованих знімках-діра біля люка, яку горе-ремонтники заткнули великими каменями і шматками бетону, замість того, щоб покласти новий шматок асфальту.