Стало відомо про те, що в Запоріжжі восени зацвіли журнали. Городяни почали ділитися новими фото в соціальних мережах.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі восени почали цвісти дерева. Каштани пустили "білі свічки" в різних місцях міста. Запоріжці почали фотографувати їх і ділитися знімками в соціальній мережі Facebook.

На вулиці Анголенка зацвіли каштани у четвер, 1 жовтня. Якось це незвично, як сказали місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Осіннім цвітінням каштана здивований і спостережливий фотограф Олександр Поздняков, який виставив фото на сторінці «Портал Бабурка».

Фотографи розповідають, що постаралися передати на фотографії все те, чим ще не всі могли насолодитися. Це досить ефектно виглядає-Осіння зів'яле листя і квітучий каштан.
До слова, екологи кажуть, що таке явище спостерігається вже кілька років в Україні, і це не дуже добре позначається на рослинах.

Нагадаємо, що в Дніпрі було помічено Осіннє повторне цвітіння дерев таке відбувається по всій території України вже кілька десятків років.

І ось, ще одне каштанове дерево вирішило порадувати жителів вулиці Європейської. Воно зацвіло "білими свічками".

Екологам належить розібратися, в чому ж причина аномалії. А місцеві жителі поки що можуть насолодитися чудовими проявами природи. Такий, непоганий реверанс, привіт з майбутньої весни.

Нагадаємо, в Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили в чорногорському гірському пошуково-рятувальному посту.

Нагадаємо також, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.