Стало відомо про те, що громадська організація «Спадщина Запоріжжя» провела зустріч з Маленком Миколою. Любитель маленьких дівчаток.

Таким чином, повідомляється, що сталося це ще в середині вересня цього року. Маленко Микола Васильович 1992 року народження. Проживає він у селі зразково.

У місті Запоріжжя живе у брата, і тут же працює на будівництві.

Як виявилося, він шукає собі дівчаток постарше. Призначив зустріч 13-річному підлітку для того, щоб просто погуляти. При цьому, близько трьох років тому його вже ловили на такому, і проводилася подібна виховна бесіда, але, мабуть не зовсім дійшло з першого разу, або ж призабув.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В цей раз розмовляли більш ретельно, і стежили щоб чоловік не відволікався, і все запам'ятав.

Бережіть своїх дітей від подібних ловеласів.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9:00 ранку, проте ні назад, ні додому не повернулася. Дитину оголосили в розшук. Поліція пізніше дала більш детальну інформацію про дитину.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою. Поліцейські також розповіли, що проти дитини не вчинялися протиправні дії. Як виявилося, в сім'ї є конфлікт, який родичі намагаються залагодити.