Стало відомо про те, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Варто бути більш пильними.

Таким чином, повідомляється, що в місті Мелітополь шукають господаря комплекту номерних знаків, які були зняті злодіями.

У Запорізькій області, як раніше було заявлено, знову активізувалися автокрадії. Вони знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Потім вони дізнаються, у скільки їм обійдеться повернення. У Мелітополі жато взагалі чи не щоденний злочин. Так, заповзятливі грабіжники зняли номери з чергового автомобіля, але, їх наздогнала карма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як передає «РИА Мелітополь", випадковий перехожий виявив схованку автокрадіїв на стадіоні 15-ї школи. Тепер житель Мелітополя через соцмережі просить відгукнутися власника номерів, щоб їх повернути абсолютно безкоштовно. Телефон для зв'язку (097) 042 54 95.

Як повідомляв портал Знай.ІА автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їхні гроші під двірниками.

Також Знай.ІА писав про те, що у соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний Відеоролик незвичайного пограбування.

Нагадавши, що в Києві на вулиці Запорожця з'явилося оригінальне паркувальне місце. Це місце позначено червоною фарбою, а посередині його вказано "не паркувати".