Стало відомо про те, що в Мелітополі жінці на ринку стало погано. Очевидці розповіли всі подробиці.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, п'ятого жовтня, на ринку на новому Мелітополі пенсіонерка знепритомніла. Перехожі відразу ж почали викликати швидку допомогу, а як виявилося, це дуже непросто.

у Мелітополі на ринку стало погано жінці, фото: скріншот з відео

Як повідомило, після того , як відбулося реформування, дзвінки на 103 приймають на центральному пульті в Запоріжжі, і тільки потім їх розподіляють по населених пунктах області.

Одна справа-викликати медиків додому, а інша - коли доводиться пояснювати в режимі онлайн, куди саме потрібно їхати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Це ще не найскладніше. Диспетчер починає розпитувати, чи точно це той випадок, коли потрібне втручання медиків.

Цього разу стало погано бабусі в черзі за молоком. Жінка поруч її підхопила, інакше б вона просто впала на асфальт. Розмовляти вона не могла, щось тільки мукала і висіла на стільці.

Тетяна розповідає, що вона подзвонила в швидку, її почали питати, чи може бабуся відповісти, що саме з нею.

"Пояснила, що вона зараз знаходиться на ринку на новому Мелітополі, заїзд з боку церкви, біля бочки з молоком. У мене запитали адресу - я сказала, що не знаю точну адресу ринку, що він тут один і це вулиця інтеркультурна. У мене перепитали вдруге або втретє, ну адреса ж у ринку є? Я кажу-так є, але я його не знаю».

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою: "Ціна свободи - 10 000 доларів"

Також портал Знай.ІА писав "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію": журналістка спалила себе під будівлею МВС

Також портал Знай.ІА писав, що киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо"