Стало відомо про те, що в Бердянську, що в Запорізькій області, поліцейські вилучили наркотичні речовини на суму пів мільйона гривень.

Таким чином, повідомляється, що місцевий житель незаконно зберігав марихуану за місцем проживання, а також розкладав її в спеціальні zip-пакети, таким способом готував товар до реалізації.

На даний момент він вже був затриманий співробітниками правоохоронних органів в порядку статті 208 КПК України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Оперативно-профілактичні заходи щодо протидії розповсюдженню, а також незаконний збут наркотичних речовин триває.

Патрульні оперативно отримали, а також обробили інформацію про те, що житель Запорізької області зберігає наркотичні речовини у великих об'ємах, що заборонено робити за Законом України.

У понеділок, 5 жовтня, в рамках проведення досудового розслідування, дільничні офіцери Бердянського відділу поліції провели обшук на території будинку.

Як виявилося, зловмисником виявився чоловік 1967 року народження.

Було витягнуто чотири кілограми сухої подрібненої речовини рослинного походження. За зовнішніми ознаками було визначено, що це марихуана.

Загальна сума товару склала приблизно півмільйона гривень.

Нагадавши, гігантські плантації для кайфу: жінка вирощувала в теплиці з поливом, опаленням, охороною і відеоспостереженням.

Як повідомляв портал Знай.ІА, на Буковині спритний в'язень штовхав дурь з-за ґрат-ховав "товар" під підлогою.

Також портал Знай.ІА писав, що під Запоріжжям знайшли поле соняшників з "сюрпризом" - " двометрова конопля на 10 мільйонів"