Стало відомо про те, що в Запоріжжі дитячий садок перетворили на наркопритон. Тут часто ночують також бездомні.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі вкрай обурені цією ситуацією. Вони розповіли, що незадоволені тим, що в Шевченківському районі за адресою Чарівна, 151 знаходиться притон і нічліг для бездомних. А раніше там розташовувався дитячий садок.

у Запоріжжі занедбаний дитячий садок перетворився на притон, фото: соціальні мережі

Небайдужі запропонували обнести це все парканом, щоб ніхто не міг без відома туди пройти

Павільйони розібрані, будівля занедбана, вікна та двері давно забитий дошками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрізь розкидане сміття, використані шприци, а також тут часто роблять» закладки " наркоторговці.

Примітно, що розташований занедбаний дитячий садок по сусідству з двома школами: 63-й і 35-й, в якій зараз знаходиться ліцей «вибір», а також міським відділом освіти Шевченківського району».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ІА" співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного ізолятора.

Також портал " Знай.ІА " писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.