Стало відомо про те, що в Запорізькій області юна наречена домоглася дозволу вийти заміж. Їй ще немає 18 років.

Таким чином, повідомляється, що дівчина ще не повнолітня. Вона захотіла створити сім'ю разом з батьком своєї майбутньої дитини. І ось, вони захотіли, щоб дитина народилася вже в сім'ї, в офіційному шлюбі.

Якимівський районний суд розглянув її заяву. Протягом року вона підтримувала дружні стосунки з молодою людиною. Поступово їх дружба переросла в любов, і виникли близькі, і навіть інтимні стосунки.

Потім вона завагітніла, і станом на сьогоднішній день, термін вагітності і становить 32 тижні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Незважаючи на свій юний вік, заявниця і батько майбутнього малюка мають серйозні наміри вступити в шлюб, і жити разом. Мати заявниці проти укладення шлюбу не заперечувала, тому суд повністю задовольнив заяву і надав юній нареченій право на укладення шлюбу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.иа» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.иа писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір