Стало відомо про те, що не так давно стало відомо про борсучиху Іляни. У мережі розповіли, в якому вона зараз стані.

Таким чином, повідомляється, що поки що вона знаходиться в Одеській ветеринарній клініці. Там вона проходить важливу реабілітацію, а також масажну терапію.

У неї прекрасний апетит. Вже чітко знає, де знаходиться її вольєр, і після того, як їй зроблять всі необхідні процедури, вона різко біжить до себе в будиночок.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Лікарі кажуть, що відновлення йде повним ходом, і борсучиха незабаром відправиться додому.

Варто нагадати, що звірка, який застряг в зрошувальній трубі, врятували в Національному парку під назвою «Тузловські лимани», після чого Іляна була доставлена екстрено у ветеринарну клініку.

У неї абсолютно не рухалися задні лапки, і їй зробили операцію на хребті. Фахівці кажуть, що зараз вже її здоров'ю нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості- " виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал «Знай.иа», киянам заборонять фото з мавпочками.

Також «Знай.иа " писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"