Стало відомо про те, що в Запоріжжі невідомі викинули на звалище цуценят. Волонтери молять про допомогу.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі шукають господарів для цуценят, яких кинули вмирати. Відповідний пост опублікували у Facebook зоозахисники.

Geplaatst door Nina Rozovskaya op Dinsdag 6 oktober 2020

Днями жителі міста виявили у військовому містечку викинутих цуценят. З невідомі просто кинули там вмирати. І ось, як відомо, невідома зоозахисниця не змогла дивитися на це без сліз, і забрала малюків на перетримку.

На жаль, один з них скучив, а ще троє дуже схудли і захворіли. Цуценят вилікувала Марина Буділкова, а однією з них був навіть знайдений будинок.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У одного з цуценят через те, що імунітет сильно послабився, з'явився лишай. Все тіло і мордочка усипані цим. Потрібно також лікування.

Волонтери просять усіх небайдужих містян допомогти трохи фінансово. Потрібно платити за перетримку, вакцинацію, а також лікування.

Реквізити ви можете знайти в публікації, яка закріплена вище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленького українця пожирає агресивний рак, батьки благають про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.иа, дівчинка підліток з Трускавця страждає від онкологічного захворювання.

Також Знай.иа писав, що маленький українець з самого народження страждає від важкого захворювання.