Стало відомо про те, що. Запоріжжя знову напали на медика швидкої допомоги. Жінка намагалася надати допомогу, і в підсумку сама опинилася на лікарняному ліжку.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в четвер, 1 жовтня. На лікаря швидкої допомоги в Запорізькій області напали. Вона намагалася реанімувати жінку, яка через важкий стан перестала дихати на жаль, тоді врятувати її не вдалося.

Загибла хворіла п'ять днів. За день до смерті лікарі їй поставили діагноз-пневмонія. Тоді, від госпіталізації відмовилися.

Родичі заявили, що винна лікар, яка намагалася привести її до тями. Вони почали стрибати на неї і душити. Зараз вона в лікарні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Близькі ігнорували хворобу пацієнтки, і довели її до смерті, сказавши, що винен лікар.

Пізніше виявилося, що у загиблої жінки ще був і коронавірус, що ретельно ховалося родичами.

Колеги розповідають, що такі випадки часті, і постійні заяви в поліцію не дають абсолютно ніяких результатів. Співробітники правоохоронних органів не хочуть займатися подібними справами.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині сталася чергова ДТП, в якій постраждав чоловік. У Кременецькому районі 5 жовтня сталася аварія.

Також Знай повідомляв, що у Тернопільському перинатальному центрі» Мати і дитина " лікарі прийняли пологи у молодої жінки з інвалідністю.

Нещодавно Знай передавав, що 4 жовтня ввечері на гарячу лінію 103 надійшов виклик, в якому повідомлялося, що в Тернополі біля школи №14 побили молодика.