Стало відомо про те, що на курорті під Запоріжжям вода підійшла впритул до баз відпочинку.

Таким чином, повідомляється, що від широких пляжів скоро залишиться лише вузька піщана смуга.

Шторм і сильні вітри залишаються в регіоні вже близько двох тижнів. На пляжах курортної Кирилівки сильно розмило берег. Сталося це настільки. Що вода підійшла впритул до баз відпочинку і прибережних кафе.

Місцеві говорять про те, що якщо так триватиме, то вода може підібратися до будинків, які всього в декількох метрах від води зараз.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що багато хто вже вирішив закрити Оксамитовий сезон. Незважаючи на те, що бабине літо ще не закінчилося, воно тільки добігає кінця, багато хто з відпочиваючих в Кирилівці закрили сезон, і вже роз'їхалися по домівках. Морський берег порожній.

Температура води в Азовському морі не піднімається вище 19 градусів тепла, а середня температура повітря на всіх курортах Запоріжжя - не більше 20 градусів тепла.

Варто нагадати, що у Кирилівці нещодавно Дельфін також порадував туристів і поплескався біля пляжу. На косі Пересип в Кирилівці відпочиваючими був помічений Дельфін. Він плавав всього в декількох метрах від берега. Примітно, що морського жителя абсолютно ніяк не бентежили люди, які плавали неподалік.

Також Знай повідомляв, що в Одесі на пляжі недалеко від затонулого танкера Delfi море викинуло на берег мертвого дельфіна. Відпочиваючих це не збентежило. Вони цілий день купалися і відпочивали на пляжі поруч з трупом. Імовірно причиною смерті дельфіна могли стати мережі рибалок, гвинти кораблів або забруднення моря нафтою з танкера.

Нещодавно Знай передавав, що 23 липня на планеті відзначався Всесвітній день китів і дельфінів. Це свято придумали для того, щоб звернути увагу на проблеми мешканців морів і океанів.