Стало відомо про те, що в Запоріжжі дістали з шахти собаку, яка пробула там не менше п'яти місяців.

Таким чином, повідомляється, що собака просиділа в колодязі з початку травня. Стався даний інцидент на території "Кремнійполімеру", що в Павло-Кічкасі Запорізької області. Тварина потрапила в пастку.

Зоозахисниця розповіла, що Тимоша - дуже полохливий собака, і провалився туди через місцевих собак, які його ганяли.

Під землею труби розтягнули на не один кілометр. В кінці вересня жителі дізналися про те, що він там знаходиться, і було прийнято рішення терміново його рятувати, поки не почалися дощі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У четвер, 8 жовтня, близько 5:30 ранку собаку дістали з шахти. Заради цього на місце приїхала команда з Києва "Kyiv Animal Rescue Group". Вони зробили все для того, щоб добритися до шахти, і врятувати собаку. Кілька днів вони працювали над цим.

На даний момент волонтери просять допомогу для того, щоб погасити всі витрати. Куратор Оксана Костецька заплатила з особистих коштів 2500 гривень.

«Також, по можливості, потрібно оплатити послуги київських рятувальників. Оплату можна зробити через офіційний сайт – посилання».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості- " виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал «Знай.иа», киянам заборонять фото з мавпочками.

Також «Знай.иа " писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"