У Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який підозрюється в крадіжці дитячої коляски. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Запорізької області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 9 жовтня, близько 12 години патрульні отримали виклик про крадіжку дитячої коляски на вулиці Новокузнецькій. Дівчина розповіла, що на хвилину зайшла в аптеку, залишивши порожню коляску на вулиці. Коли вона повернулася, побачила, що коляска пропала.

Незабаром, після відпрацювання території, поліцейські помітили чоловіка, який котив порожню коляску, схожу за прикметами. Патрульні опитали громадянина і з'ясували, що він купив її нещодавно у невідомого чоловіка. Правоохоронці отримали докладні прикмети "продавця" і розшукали його. Зловмисник зізнався у скоєному.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі обставини події належить з'ясувати слідчо-оперативній групі. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення згідно статті 185 (Крадіжка) КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запорізькій області десятирічна дитина зупинила сварку батьків незвичайним способом. Він зарізав на смерть буйного батька.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Запоріжжя знову напали на медика швидкої допомоги.

Також Знай.иа писав, що у Запорізькій області почали оптом продавати фальшиві гроші.