Стало відомо про те, що в Запоріжжі з покинутого льоху врятували жінку. По груди засипало землею.

Таким чином, повідомляється, що стався інцидент в неділю, 11 жовтня. Рятувальники надали допомогу постраждалій.

Близько 21:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вулиці Громовій у Дніпровському районі міста Запоріжжя екстрено необхідна допомога рятувальників.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Прибувши на місце виявилося, що 52-річна жінка впала в льох, який ніким вже не використовувався багато років. Виявився він глибиною в три метри.

Її по груди засипало землею, і вона не могла самостійно вибратися назовні.

Сусіди почули крики про допомогу, і ті викликали спеціальну бригаду рятувальників. Бійці ДСНС витягли жінку. Від медичної допомоги вона відмовилася.

Від ДСНС залучалася 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Нагадаємо, дівчина, яку в неділю, 4 жовтня, на переході в Броварах збив п'яний поліцейський, втратила зір і потребує безлічі дорогих операцій. Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов на офіційній сторінці в Facebook.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.