Стало відомо про те, що в Примпосаді, що в Запорізькій області, помітили купаються людей.

Таким чином, повідомляється, що після того, як пройшов тривалий шторм, в акваторії Азовського моря встановився довгоочікуваний штиль.

Температура повітря. Середньому становить вище 20 градусів тепла, що вельми непогано для середини жовтня.

У зв'язку з цим на пляжі побігли відпочиваючі. Вихідний день на березі моря люди проводять цілими сім'ями. Вони насолоджуються чистою водою, пустельними пляжами і теплим осіннім сонцем. Деякі навіть наважуються зануритися, причому разом з дітьми. Про це повідомив інформаційний портал РІА-Мелітополь.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, медузи все ще там, але, їх звичайно ж не так багато. Сильний шторм не змушується покинути прибережну зону.

Нагадаємо, що шторм і сильний вітер залишався в регіоні близько двох тижнів. На пляжі курортної Кирилівки сильно розмило берег. Вода підійшла впритул до баз відпочинку і прибережних кафе.

Варто нагадати, що у Кирилівці нещодавно Дельфін також порадував туристів і поплескався біля пляжу. На косі Пересип в Кирилівці відпочиваючими був помічений Дельфін. Він плавав всього в декількох метрах від берега. Примітно, що морського жителя абсолютно ніяк не бентежили люди, які плавали неподалік.

Також Знай повідомляв, що в Одесі на пляжі недалеко від затонулого танкера Delfi море викинуло на берег мертвого дельфіна. Відпочиваючих це не збентежило. Вони цілий день купалися і відпочивали на пляжі поруч з трупом. Імовірно причиною смерті дельфіна могли стати мережі рибалок, гвинти кораблів або забруднення моря нафтою з танкера.

Нещодавно Знай передавав, що 23 липня на планеті відзначався Всесвітній день китів і дельфінів. Це свято придумали для того, щоб звернути увагу на проблеми мешканців морів і океанів.