Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя по вулиці гуляв Екзотичний птах. Городянам вдалося підійти до неї дуже близько.

Таким чином, повідомляється, що сталося це вдень вівторка, 13 жовтня. Жителі міста Запоріжжя помітили на площі Фестивальній спокійно гуляючого папугу.

Людям вдалося підійти дуже близько до нього, і навіть зафіксувати на камери своїх смартфонів. Трохи часу потому, фотографії були опубліковані на інформаційному порталі «Актуально».

До слова, на знімку видно, що Екзотичний птах абсолютно не боїться голубів, зовсім навпаки. Вони скооперувалися, і почали разом шукати собі їжу.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Існує припущення, як вона могла там опинитися. Птах цілком міг вилетіти з квартири господарів через відкрите вікно, а вони, можливо, весь цей час її шукають.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, який передбачає оподаткування українців ще одним податком. І хоча він поки лежить без розгляду, вже встиг викликати в українців праведне обурення. Законопроект передбачає введення податку на вихованців, причому не тільки чотириногих, а й крилатих — під "роздачу" потрапили кішки, собаки і папуги.

Нагадавши, У Києві орудує бабуся з очманілими ручками-вкрала у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії

Як повідомляв портал Знай.ІА, У Києві хлопець на самокаті" пірнув " під колеса машини на шаленій швидкості збив дитину і підло втік.

Також Знай.ІА писав, що У Запоріжжі шумахер розчавив дитячий самокат і влупив по газах - залишилися ріжки та ніжки.