Стало відомо про те, що в Запоріжжі мати задушила власного сина. Тіло знайшли односельці.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в середу, 14 жовтня. У відділенні поліції надійшла заява про те, що зник чоловік. Написала його дружина загиблого, 25 річна дівчина.

Вона зараз проходить військову службу за контрактом, і з чоловіком розмовляла востаннє ще в кінці липня. Відтоді він жодного разу не виходив на зв'язок.

У той час як сищики проводили ряд слідчих і оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження 33-річного чоловіка, в чергову частину відділення поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі, недалеко від будинку розшукуваного чоловіка, місцевим жителем виявлені останки трупа, захованого під шифером.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У поліції було встановлено, що тіло належало чоловікові, який безвісти зник. Виявилося, що останнім часом перед смертю він сильно зловживав алкогольними напоями.

Це призводило до сильних скандалів в сім'ї. І ось, 28 липня у них з батьками стався черговий конфлікт. В результаті мати задушила свого сина, а тіло перевезла в лісосмугу.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко. Правоохоронці вшанували пам'ять загиблих колег.