Стало відомо про те, що в Запоріжжі перекинулася маршрутка, яка була наповнена пасажирами. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що постраждали в цій аварії водій і ще двоє пасажирів. Сталося це в Шевченківському районі міста Запоріжжя.

60-річний водій легкового автомобіля "Skoda" виїжджав на вулицю Уральську, і не пропустив вперед громадський транспорт в пасажирами.

В результаті, два транспортні засоби зіткнулося, і від сильного удару мікроавтобус перекинувся.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В цей час в салоні було 18 осіб. Постраждав лише водій маршрутки, і ще двоє пасажирів. Їх екстрено госпіталізували в лікарню, але, їхньому життю за інформацією лікарів нічого не загрожує.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Запорізької області, яка також прибула на місце практично відразу після аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янка поскаржилася на жорстоку поведінку пасажирів в одній з маршруток міста.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві сталася дика НП, жінка випала з маршрутки через неуважність водія.

Також, "Знай.иа" писав, що стало відомо про те, що в місті Дніпро, на вулиці передовій, 771 перекинулося маршрутне таксі № 4. Є потерпілий.