Стало відомо про те, що в Запоріжжі помітили колону вантажівок з російськими номерами. Що відоміше з цього приводу.

Таким чином, повідомляється, що найімовірніше, вони привезли деталі для підприємства в Запоріжжі. Однак, що саме вони забули в місті-ніхто не знає. Ролик був знятий в понеділок, 19 жовтня, і відразу ж опублікований в соціальних мережах.

Залишилося дочекатися офіційної відповіді, якщо він взагалі буде. Автор ролика каже, що вони їхали на завод "Заз", і чекали поки відкриють мости, щоб поїхати назад на свою батьківщину. "Йшов сьомий рік війни".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що переживши російську окупацію, після звільнення від бойовиків жителі Слов'янська готові проголосувати на місцевих виборах за кандидата, який обіцяє відновити хороші відносини з державою-агресором РФ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Кандидат на посаду міського голови Слов'янська від проросійської партії ОТЗЖ Павло Придворов лідирує серед інших претендентів на посаду мера. Як повідомляють місцеві видання, за нього готові проголосувати 43,7% опитаних.

Нещодавно в соцмережі Twitter з'явилося фото автомобіля, який використовує у своїй передвиборчій агітації Придворів.

Так, на вулицях Слов'янська роз'їжджає мікробус з написом, який обіцяє: "відновимо відносини з Росією!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "партія миру" розстрілює людей: Керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал Знай.иа, Андрій Пальчевський-діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також Знай.иа писав, Андрій Білецький розкритикував опитування від Зеленського