Стало відомо про те, що журналіст з Запоріжжя отримав паспорт «ДНР».

Таким чином, повідомляється, що колишній запорізький журналіст Артем Тимченко живе зараз на окупованій частині Донбасу, і відомий своїми скандальними історіями.

Днями він опублікував на своїх сторінках в соціальних мережах фотографію з новим паспортом і написав цілий пост.

"Привітайте мене! Я-громадянин Донецької народної республіки! Я не знаю, як для кого, але для мене ця червонокнижна паспортина — нагорода»- написав Тимченко в соцмережах.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Артем Тимченко відомий своєю проросійською поліцією. Спочатку його робота була зосереджена в Запоріжжі та області. Головний редактор "Іскра Ньюз «спілкувався і підтримував зв'язок з головним байкером» Нічних вовків", який також відомий своєю позицією, а також дружбою з президентом РФ.

Крім того, Артем Тимченко був одним з лідерів Запорізького «Антимайдану».

Зазначимо, роком раніше терористи " ДНР " розшукували Тимченка за кількома звинуваченнями, серед яких була педофілія.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві затримали стрілка з так званої “республіки ДНР”. Бойовик був затриманий в самому центрі Києва, прямо на станції метро Майдан Незалежності.

Також Знай повідомляв, що Служба безпеки України заарештувала на одній з вулиць Києва учасника міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" , який був оголошений у міжнародний розшук.

Нещодавно Знай передавав, що служба безпеки України затримала колишнього начальника

протиповітряної оборони Слов'янської бригади терористів "Донецької Народної Республіки" Володимира Цемаха.