Стало відомо про те що в Запоріжжі в посадці невідомі виклали в ряд черепа тварин. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що звалище черепів рогатої худоби знайшли місцеві жителі. У посадці, зовсім поруч із зупинкою громадського транспорту по вулиці Василя Сергієнка невідомі виклали в ряд близько шести черепів тварин. Відповідні фотографії були опубліковані в соціальній мережі Facebook жителем Станіславом Соболем.

Коментарі користувачі пишуть про те, що цілком ймовірно, черепа належать тваринам. Хто і навіщо вирішив створити такий експонат-невідомо.

Також, є ймовірність того, що тварини були хворі, і їх останки викинули після оброблення туш.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Автор також написав про те, що зовсім поруч розкидані ще близько двадцяти черепів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Івано-Франківській області зубри знаходяться на межі вимирання, оскільки їх буквально морять голодом. На цю проблему звернула увагу Христина Ткач, написавши відповідний пост на своїй сторінці в Facebook.

Дівчина побувала в Мислівці – місце, відоме грибникам і туристам. Саме там на закритій території тримають зубрів. На сьогоднішній день можна спостерігати лише трьох представників цього виду-хлопчика, дівчинку і теля, якому 1 травня виповнився рік. Хоча ще недавно їх було 11.

Нагадаємо, що на Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у київському супермаркеті серед продуктів засікли бридкого "покупця" - " Б**смерділа прямо на вітрину!"

Також портал Знай.ІА писав, що у Львові у бездомних собак з'явиться шикарний будинок-мрія кожного песика