Стало відомо про те, що в Запоріжжі стався черговий скандал через захисну маску. Все це було громадському транспорті.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі пенсіонерка вирішила продемонструвати пасажирам новий лайфхак, як носити маску в громадському транспорті.

Вона одягла на голову собі маску, і почала говорити про те, що вона з маскою, тому її вигнати з транспорту не мають право.

Все це було знято на камеру, і на ролику чутно, що навіть пасажири вже почали обурюватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В кінці жінка сказала, що в країні не надзвичайний стан, тому маску надягати вона не буде. Але, мабуть такої ситуації в Україні вона і намагається домогтися своїми діями.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 315 826 випадків зараження. За добу зафіксували 6 719 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 132 219 пацієнтів. За останню добу видужало 2 686 осіб, 141 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.